Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Ombouwen armaturen naar LED bespaart 60% op energie.

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

IJBURG - Nederlanders zijn ambitieus over duurzame energie. Het besparen op energie is daar een belangrijk onderdeel van en eigenlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

In samenwerking met de Firma LOHUIS Zutphen hebben we in opdracht van VVE "de Witte Kaap" in totaal 710 stuks bestaande armaturen omgebouwd naar LED. De uitdaging zat hem in het feit dat we de bestaande armaturen moesten hergebruiken, er verschillende type armaturen waren en enkele armaturen voorzien waren van noodverlichting. Op dit project hebben we voor de VVE een besparing kunnen realiseren van ruim 60%. Het jaarlijkse verbruik van 180.000 Kwh is teruggebracht tot 60.000 Kwh. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat dit eventueel voor uw pand kan betekenen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoon nummer 0294-413944 of een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Bron

otib    kenteq   Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap   sterkin
Klik op het logo en controleer het diploma   LogoKvINL erkendinstallateur   kannegieter   Klik op het logo voor ons certificaat