Projectnaam

Soundmasking
Opdrachtgever

Soft db
Plaats

Milaan (Italie)
Omschrijving

Het monteren van een soundmasking installatie in een kantoor pand in Milaan. Altijd al graag willen weten wat soundmasking is en eventueel voor u kan betekenen kijk dan op de website.

www.softdb-ne.nl
Projectnaam

Bedrijfshal
Opdrachtgever

Flexcon Europe ltd
Plaats

Weesp
Omschrijving

Het leveren en monteren van een complete elektrotechnische installatie bestaande uit t.w.: licht/kracht installatie,Kabelgoot, brandmeld/beveiligingsin-stallatie, nieuwe hoofdverdeelkast en LED lichtlijnen.

www.flexcon.com
Projectnaam

verbouwing Kantine
Opdrachtgever

Gemeente Weesp
Plaats

Weesp
Omschrijving

Complete verbouwing van de kantine waarbij we o.a. de conventionele verlichting hebben vervangen voor dimbare LED spots. Ook de noodverlichting is uitgevoerd als LED. Naast de standaard elektrotechnische installatie hebben we ook de voedingen voor de W-installateur en een geluidsinstallatie mogen installeren alsmede een aanpassing op de brandmeld installatie.

Projectnaam

Bedrijfshal
Opdrachtgever

Intercity Real Estate Management
Plaats

Zwolle
Omschrijving

Het ombouwen van een Formido winkel in twee winkels t.w.: Beter Bed en Jysk. Het betreft het compleet aanpassen van de installatie op het gebied van Elektra, geluid, beveiliging, noodverlichting, verlichting en een eigen nuts voorziening. Een project met een strakke deadline.

irm.nl
Projectnaam

Kantoorpand
Opdrachtgever

HBA A,dam
Plaats

Velsen
Omschrijving

Het uitwisselen van 519 stuks conventionele armaturen voor LED verlichting. Dit betreft zowel nieuwe LED panelen als LED inbouw spots. Behalve dat het een veel mooiere uitstraling heeft levert het ook een aanzienlijke energie besparing op.

otib    kenteq   Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap   sterkin
Klik op het logo en controleer het diploma   LogoKvINL erkendinstallateur   kannegieter   Klik op het logo voor ons certificaat