Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Soundmasking

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

Wat doet Soundmasking?

Soundmasking is een methode die al 30 jaar met groot succes wordt toegepast in onder andere Amerika, Canada, Engeland en Nederland. Feitelijk produceert het systeem een informatieloos geluid, dat door de opstelling zorgt voor een figuurlijke geluidsdeken in een ruimte, waardoor omgevingsgeluiden zoals telefoongesprekken en overleggende collega's gedempt worden. De afleiding op individuele werkplek niveau wordt sterk verminderd, concentratie wordt bevorderd. Kortom minder geluidsprikkels zorgen voor een rustige en fijne werkomgeving.

Wat zijn de effecten van Soundmasking?

Soundmasking is door de jaren heen uitvoering onderzocht op effecten en mogelijkheden. De methode is volgens verschillende standaards goedgekeurd en heeft bewezen geen schadelijke gevolgen te hebben. De frequentie van het geluid is speciaal ontworpen voor het afvlakken van de menselijke stem. Door dit geluid toe te voegen aan de ruimte, wordt de ervaring tussen pieken en dalen in omgevingsgeluid kleiner. Dit leidt tot betere concentratie en meer privacy.

Wat is de oorsprong van Soundmasking?

Geluid toevoegen aan een ruimte lijkt heel onnatuurlijk, maar is het niet. Overal waar mensen komen is geluid, maar ervaren we niet alle geluiden als storend. Denk maar aan het ruisen van de zee op een vol strand of de wind in het bos. Daar ervaren we omgevingsgeluiden niet méér, maar juist minder. Door de constante toevoeging maakt soundmasking een uniform en prettig geluid wat te vergelijken is met een zeebriesje. Niet te verwarren met bijvoorbeel het geluid van de luchtbehandeling, welke geen constant geluid produceert en daardoor als storend ervaren kan worden.

Soundmasking in de praktijk

Onze klanten hebben een gedeelte of hele kantoren uitgerust met soundmasking en hebben medwerkers hierbij betrokken, maar soms ook onwetend gelaten. Een bewuste afweging per organisatie. Uit verschillende testen blijkt dat mensen liever op een afdeling zitten met soundmasking dan zonder.

Soundmasking:

Als het belangrijk is wat je WEL en NIET hoort, "If what you hear matters".

www.soundmasking.nl

otib    kenteq   Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap   sterkin
Klik op het logo en controleer het diploma   LogoKvINL erkendinstallateur   kannegieter   Klik op het logo voor ons certificaat