Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

Communicatietechniek

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

De kwaliteit van de communicatie van een bedrijf is vaak een van de belangrijkste punten waarop klanten hun mening vormen over een bedrijf. Een goed werkend computernetwerk is daarom ook van levensbelang. De elektrotechnische infrastructuur, ofwel de bekabeling van het netwerk, neemt hierbij een belangrijke plaats in. Snelle en storingsvrije contacten zijn de basis voor een goede communicatie. EWN heeft de kennis in huis alle werkzaamheden op het gebied van telematica voor u te verrichten. Met onze toekomst gerichte aanpak kunnen wij voortdurend inspelen op uw veranderende wensen en behoeften.

Bij ons kunt u onder anderen terecht voor:

•advisering en installatie van een nieuw netwerk
•uitbreiding en upgrading van bestaande bekabelingsystemen
•inrichting computerruimte
•doormeten en repareren van glasvezelnetwerken
•installatie van netwerk apparatuur
•installatie en integratie van netwerk software
•certificering van uw installatie

Op het gebied van telematica zijn wij geautoriseerd BICC-installateur (Brand-Rex Millennium Cabling System) en preferred supplier en kunnen hierbij garant staan voor 25 jaar product garantie op een gecertificeerde computer netwerk.


Telecommunicatie

In samenwerking met een aantal partners / leveranciers kunnen wij wat betreft uw telecommunicatie adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. Niet alleen op uw werk maar ook thuis wilt u altijd en overal kunnen communiceren, zonder dat u allemaal lastige problemen hoeft op te lossen. Daarom wordt alles voor u zo geïnstalleerd dat u er geen omkijken meer aan heeft, maar gewoon altijd kunnen bellen waar u wilt, kunt internetten waar u wilt en eventueel zelfs via uw mobiele telefoon de deur kunt openmaken als er bezoek voor de deur staat.

otib    kenteq   Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap   sterkin
Klik op het logo en controleer het diploma   LogoKvINL erkendinstallateur   kannegieter   Klik op het logo voor ons certificaat